Som udgangspunkt er det Westcoast Wedding, der sørger for at de nødvendige papirer og dokumenter færdiggøres hos Varde Kommune og er klar i tide inden selve vielsen.

Alligevel er der forskel på, hvilke dokumenter, der er nødvendige.

Par med dansk statsborgerskab skal udfylde en særlig vielsesformular på det lokale Borgerservice-centers hjemmeside.

Log ind på e-Boks.dk og følg anvisningerne.

Mail derefter jeres kommunes udfyldte formular til Westcoast Wedding, der sørger for kontakt til Varde Kommune, udfylder de nødvendige dokumenter og allerede der aftaler mulige vielsesdatoer med vielses-myndighederne.

Par med blandet statsborgerskab bedes kontakte Westcoast Wedding.

Afhængig af typen af statsborgerskab gælder forskellige internationale og danske regelsæt og aftaler.

Derfor er det nemmest – og hurtigst at tage konkret stilling til procedurer og nødvendige dokumenter i hvert enkelt tilfælde.

Som et af få lande i Verden har Danmark en liberal vielseslovgivning, også når det gælder vielser af homoseksuelle par.

Helt i overensstemmelse med vores egen overbevisning tilbyder Westcoast Wedding derfor naturligvis også at arrangere homoseksuelle vielser af par fra hele verden.

Fortrolighed

Alle personlige dokumenter og papirer, der kommer Westcoast Wedding i hænde behandles diskret og i overensstemmelse med dansk lovgivning om fortrolighed.

Express vielser koster lidt mere

Par, der ønsker at blive viet på under 30 dage fra første kontakt med Westcoast Wedding, må betale et express-tillæg på 2.000 kroner.

Hastigheden afhænger altid af, hvor hurtigt de nødvendige dokumenter kan sendes til os og derefter godkendes af myndighederne.

Læs den samlede række af betingelser og Alt det med småt.